Palazzo di Piero

Palazzo di Piero

Druk in de voorbereiding voor de komende vakantie mijmerde ik nog even over die van vorig jaar In Italië. Nieuwsgierig?

 • NB de reisorganisatie bestaat niet meer dus de meeste van deze links kloppen niet meer. Informatie over het landgoed vind je hier en over hun producten hier.

Wij zijn toen naar Italië geweest en verbleven in een authentiek woonhuis dat nu als vakantiehuis wordt verhuurd via de organisatie Etruria Travel Het heette Casa Saint’Elena en het hoorde bij een heus kasteel Palazzo di Piero. Het kasteel was voor ons te prijzig maar we hadden het in Casa Saint’Elena prima naar ons zin. Hier kun je de overige huizen van het complex vinden klik.

palazzo di piero locatie

Meestal zijn we wat avontuurlijker en ondernemender qua vakantie maar vorig jaar zo vlak na 2 operaties met een gezicht dat goed beschermd moest worden tegen de zon kozen we voor een verblijf in een koel stenen huis met badkamer en bleven we in dezelfde omgeving. We genoten van gewoon wandelen en uitstapjes zoals naar de Palio in Siena en het Lago di Trasimeno etc. De beheerders van het landgoed waren enorm aardig en behulpzaam en ik beloofde ze een blog te schrijven over ons verblijf. Nu zijn we een jaar verder dus het is hoog tijd om die belofte in te lossen.

Het is een fotoverslag geworden. Ik fotografeer graag maar meestal heb ik er geen tijd voor. Voor deze reportage ging ik twee keer een paar uur aan de slag. Je ziet zoveel meer als je door de lens kijkt vind ik. Misschien zijn die fotograferende Japanners toch zo gek nog niet 😉 . Kijk en geniet. Voor de beschrijving van het landgoed moet je dus op de links van het reisbureau klikken, maar ze produceren er ook wijn en olijfolie. Als je daar meer over wilt weten moet je hier even kijken. Wij hebben flink genoten en geïmporteerd dus dat is wel een aanbeveling..

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Dit jaar gaan we weer heel andere dingen doen en daar zal ik vast ook nog wel over bloggen. Ik wens iedereen een fijne vakantieperiode of je nu weg gaat of niet. Er zullen uiteraard wat minder blogs verschijnen in de zomerperiode, maar we gaan gewoon door anders is er niks meer te lezen toch. Oh nee…. telefoons uit en lekker genieten van waar je bent allemaal.

Advertenties

»

 1. kliefje schreef:

  Veel plezier jullie! (Ik mag nog 2 weken werken… Pfffff.)

 2. KnutzEls schreef:

  Fijne vakantie. Leuke locatie hadden jullie vorig jaar. Italië is heerlijk en relaxed.

 3. Ada schreef:

  Fotograferen is inderdaad heel leuk om te doen met verschillende instellingen krijg je vaak weer andere plaatjes en als je weer thuis bent is het nog heerlijk om na te genieten !
  Hele fijne vakantie !
  Wij wachten nog tot November…. 🙂

 4. Lou-ter-Lou schreef:

  Prachtig! Fijne vakantie!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s