Vakantie: de stekker eruit!

IMG_20180706_202209409_LL_1

O ja het is weer zo ver, ze wil weer eens wat minderen met beeldschermen. Deze zomer ga ik echt een flinke pauze nemen. Tot half augustus meld ik mij af op dit blog en Social Media. Vorig jaar postte ik toch nog wel regelmatig een berichtje op Instagram en dat komt dan automatisch op Twitter dankzij mijn instellingen maar dit jaar ga ik gewoon niks posten in de zomer. Eens kijken of me dat de rust geeft waar ik behoefte aan heb. Ik zal nog wel eens wat lezen on line want ons Volkskrantabonnement gaat digitaal lekker mee op vakantie t.z.t. En blogs zal ik ook wel lezen als ik er zin in heb maar ik ga even lekker lurken oftewel nergens op reageren. Er zullen altijd uitzonderingen zijn maar daar ga ik nu nog even niet van uit.

IMG_20180705_183241445_BURST000_COVER_TOP_1

Bang om te vervelen ben ik niet want de marathontraining voor München gaat gewoon door en met twee kinderen gaan we op vakantie naar Hongarije, waar ook genoeg te zien en te beleven valt. Manlief heeft nog een paar extra daagjes vrij en dan gaan we lekker van ons eigen bed en tuin genieten met een fietstochtje in de natuur of naar een museum of bios in 010.

En breien aan mijn zwarte vestje dat ga ik ook doen. Ik geloof dat het na 10 jaar gaat lukken om het eindelijk af te krijgen.

En verder ga ik iets nieuws proberen…… tekenen en schilderen. Ik kan het totaal niet maar jongste heeft het als eindexamenvak en die moet veel oefenen. Manlief en ik doen gezellig met hem mee. Ik kocht dit boek en nog wat nieuwe spullen om te gebruiken naast alle verf en potloden die we al hebben. Ik heb een keer mini workshop handlettering gedaan dat kan ook altijd en overal. Daar staan ook voorbeeelden van in dat boek en dat lijkt me ook heel leuk.

 Lezen staat ook hoog op mijn lijstje deze vakantie. Ik heb het maximale aantal boeken (15) uit de bieb geleend en anders is er de app vakantiebieb nog maar ik verwacht dat ik wel goed gekozen heb en niet eens alles uit zal krijgen.

 

Ik ben al een beetje aan het onthaasten en zag zoveel moois toen ik er de tijd voor nam. Het is snel te vangen met de mobiel maar zou ik het ook kunnen tekenen? Delen gaat snel met een paar klikken maar geeft dat echt voldoening? Ik ben benieuwd of ik anders ga kijken als ik niet meer zo jaag met de camera maar meer echt kijk en probeer weer te geven wat ik zie op papier. Zal dat meer voldoening geven of me juist frustreren omdat ik het niet kan vangen?

Ik sluit af met een wens – die te koop is op een houten bordje – lekker makkelijk zul je zeggen, maar ik ga het proberen deze vakantie. Tot half augustus ongeveer.

Atelier DJ is gedurende de zomermaanden juli en augustus gesloten.

IMG_20180705_152817841_1

 

12 reacties Voeg uw reactie toe

 1. runningreneetje schreef:

  Hele fijne vakantieperiode, veel hobby- en leesplezier. Tot na augustus!

 2. Matroos Beek schreef:

  Geniet van je vakantie en doe gewoon wat je graag doet. Ook ik heb me in het lezen gestort… Heerlijk!

 3. KnutzEls schreef:

  Geniet en rust uit!

 4. zijvanhiernaastendaarnaast schreef:

  Fijne vakantie, jij gaat je niet vervelen!

 5. Rob Alberts schreef:

  Fijne vakantie!

  Zonnige groet,

 6. Ik denk dat dit schilderen echt iets voor jou is.
  Geniet van de rust, en tot later!

 7. Affodil schreef:

  Een heel fijne, maar blijkbaar toch goed gevulde vakantie!

 8. hstoelinga schreef:

  Heel veel plezier! We appen😜

 9. Ka schreef:

  Goeie zomer!! Geniet van alles.

 10. Sandra schreef:

  Maak er een fijne vakantie van! (en ik hoor graag nadien of dat met dat vestje gelukt is 😀 )

 11. Sportlifecrisis schreef:

  Fijne vakantie 🎉🏃🏻📚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s